Klacht: gewicht mozzarella bolletje veel lager dan aangegeven op de verpakking

op 21 juni 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht vandaag, 21-06-2018 bij AH in Bergen NH twee verpakkingen van Mozzarella di Bufala Campana. het netto gewicht van de kaasbolletjes moet volgens devermelding o[p de verpakking ongeveer 125 gram zijn. Omdat de baolltjes me wat klein voorkwamen heb ik ze gewogen. Ze wogen 102 en 107 gram. Deze afwijkingen vind ik veel te groot. Betere controle lijkt mij op zijn plaats.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als AH van de klacht nota neemt en toezegt de leverancier voortaan beter te controleren

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frans Pasteuning