Klacht: Gevallen bij uitstappen van trein

op 21 april 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik in Gouda op 12 april uit de trein wilde stappen zag ik dat het perron afliep. Ik moest minstens een afstap van 1 meter overbruggen. De trein was dus te vroeg gestopt. Met de sprong die ik moest nemen zakte ik door mijn linker been en kwam op het perron hard ten val. Ik had pijn aan mijn linker heup en pols. Je denkt dan dat gaat wel over. Helaas heb ik nog steeds last van mijn pols. Ik hoop dat ik in de toekomst zo’n voorval niet meer tegenkom.

Gewenste Oplossing:

Gewoon opletten waar je een trein stopzet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mc golhof