Klacht: gevaarlijk rijgedrag

op 15 juli 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Chauffeur van lijn 268 van 16.48 uur vanaf Zaltbommel reed op de dijk tussen Nederhemert en Aalst voor de steenfabriek zo hard dat hij se bus maar net in bedwang kon houden. Een passagier verloor zelfs zijn mobiel. Die vloog door de bus. Ik zei dat ik fraag veilig thuis wilde komen. De chauffeur zei dat hij ook nog terug moest. Vandaar…Hij reed ‘gewoon’ 60, zei hij. Maar hij vergeet dat overal nieuw geasfalteerd is.
Ik zei dat ik daar geen boodschap aan heb. Hij heeft ervoor gekozen om in de bus te gaan rijden. Ik voelde me echt niet veilig.

Gewenste Oplossing:

Als er veilig gereden wordt door de chauffeurs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 15 juli 2016 om 20:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Nathalie,

Niet leuk om te lezen dat je tijdens de rit van lijn 268 gevaarlijk rijgedrag hebt ervaren. Begrijpelijk dat je graag veilig thuis wilt komen. Ik heb je klacht intern doorgestuurd naar de teammanager in de regio zodat er hoor en wederhoor toegepast kan worden. Excuses voor het ervaren ongemak en hopelijk ervaar je in de toekomst verbetering.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Wichers1972@