Klacht: Geurtje Chanel Allure Voordeeltrends.nl foutief en open

op 23 december 2017 over Voordeeltrends in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb Chanel Allure Blanche 150ml besteld en betaald. Na aantal dagen nog niets ontvangen, gebeld en toen moest ik beschrijven hoe de verpakking er uitzag van mijn bestelde product. Was toen al niet geamuseerd, mail ontvangen dat het geregeld was en product was verstuurd. Toen kwam de fles Chanel, niet de juiste. Weer gebeld en zou retourticket gestuurd worden.
Toen ontdekte ik tevens dat er geen folie om het doosje zat, bij producten Douglas zit dit wel nl.. Opnieuw gebeld en ik moest foto’s sturen, heb ik gedaan maar geen ontvangstbevestiging ontvangen of reactie. Nu gemaild dat ik ivm feestdagen uiterlijk woensdag een reactie wil en anders doe ik donderdag aangifte.

Gewenste Oplossing:

Geld retour

Alle klachten die gemeld zijn door Esther Koning