Klacht: gescheurde coffee pads

op 23 maart 2013 over Douwe Egberts in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb nu voor de derde x achtereen een zak koffie pads gekocht waar de losse koffie tussen de pads ligt , heel vervelend om steeds eerst de kofie korrels van je pads af te moeten halen, voordat je ze kan gebruiken, het is dat ik mijn bon al weggegooid heb , anders had ik de zak teruggebracht naar de winkel, want ze zijn anders duur genoeg.

Gewenste Oplossing:

een gratis zak 48 pads extra dark zou een oplossing zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douwe Egberts

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douwe Egberts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pluisje1958