Klacht: Genius glutenvrij brood

op 27 september 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mensen, dit is geen brood meer van het merk Genius. Het samenwerkingsverband tussen AH en Genius (Engeland) is stopgezet.
Het glutenvrije brood dat nu verkocht wordt is van eigen bakkerij. Zoals al eerder beschreven is het niet te eten en het valt al heel snel uit elkaar, lekker smeren! Van alle soorten glutenvrij brood was voor mij het Genius brood het lekkerst, ook na invriezen. Ik moet wel dit brood eten omdat ik Coeliakie heb, dus bedankt AH voor deze wijziging. Te weinig winst op het Genius brood soms?

Gewenste Oplossing:

Als het Genius brood weer terugkomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Winston75