Klacht: Geld van JAS afgeschreven

op 21 september 2017 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op11 sept 2017 heb ik ingechecht met mijn JAS kaart bij de halte cateringweg en ik heb uitgechecht bij de halte skypoort. Er is geld afgeschreven terwijl ik in het Schiphol gebied was. Het is niet duidelijk waar ik een restitutieformulier speciaal voor de JAS kaart kan vinden.

Gewenste Oplossing:

IK wil graag mijn geld terug en waar vind ik het restitutieformulier hiervoor?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jas kaart