Klacht: geld terug of betalen met tegoedbon online

op 11 juni 2021 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een badpak in de winkel gekocht, helaas zat deze niet goed. In de winkel was verder niks, het is ook maar een kleine hunkemöller. Nu heb ik een tegoedbon gekregen ipv geld terug. Hier was ik het al niet mee eens! Nu blijkt ook nog eens dat ik die tegoedbon niet online kan inwisselen! Ik heb een bikini gezien en zou deze graag willen hebben maar ga hem niet betalen als ik een tegoedbon heb liggen!! Ook online bestellen en achteraf betalen de winkel is geen optie! Slechte zaak dit!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn tegoedbon in willen wisselen online of mijn geld terug krijgen in de winkel!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hunkemoller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hunkemoller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karen87