Klacht: Geld terug bij Code Oranje

op 17 juli 2021 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor 20-07-2021 heb ik een ticket voor Faro Portugal geboekt. Vanwege code oranje ben ik gedwongen dit te annuleren vanwege niet noodzakelijk reizen. Nu kan ik de datum verschuiven maar moet daar voor betalen! Tot 14 dagen voor vertrek is dit gratis, maar toen was er nog geen code oranje.
Kan het ook alleen naar uiterlijk maart 2022verschuiven, dus niet naar de volgende zomervakantie. prijs ticket is dan 39,- ( x 2) . Nu €425,- betaald. Heb app gestuurd omdat telefonisch niet door heen te komen is. en krijg 1 standaard bericht met tekst die ook op de website staat en op mijn verdere vragen geen antwoord meer. Dit kan toch niet zomaar?

Gewenste Oplossing:

Zou tevreden zijn met geld terug, daar dit overmacht is. In slechste geval een voucher voor het betaalde bedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door d.uivel