Klacht: Geld terug!

op 13 september 2017 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een 12 daagse reis geboekt via Corendon naar Kreta. Wegens omstandigheden was het niet mogelijk om daar mijn vakantie niet af te maken. Van de 12 dagen dat ik daar zou zijn ben ik daar 7 dagen geweest. Van de overige 5 dagen wil ik mijn geld terug want ik heb daar geen vakantie meer gehad. Dus betaald voor dagen die ik niet heb gehad.

Gewenste Oplossing:

Ik ben alleen tevreden als ik mijn geld terug krijg van de 5 dagen dat ik daar geen vakantie heb gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Femke_v