Klacht: Geld onterecht afgeschreven

op 02 juni 2021 over Triodos Bank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar weken terug heb ik geprobeerd om 20 euro te pinnen bij een pin automaat in het in Leeuewarden. De pin automaat gaf een fout melding en er kwam geen geld uit de pin automaat, maar het geld is echter wel van mijn van mijn rekening afgeschreven. Ik heb contact gezocht met mijn bank Triodos Bank en zij beloofde mij een onderzoek te starten en mij over een week te bellen. Het is inmiddels bijna 2 weken geleden dat ik ze aan de telefoon had en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Ik heb het gevoel dat mijn aanvraag niet serieus gemomen word en vind dit erg frustrerend omdat ik het geld niet kan missen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld (20 euro) terug zie op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Triodos Bank

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Triodos Bank nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gijshuizing