Klacht: Geld nog niet retour

op 01 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20 juni heb ik een bestelling geplaatst. Ik heb betaald met ideaal. Door een storing heeft h&m zelf mijn bestelling geannuleerd. Volgende dag heb ik de klantenservice gemaild en gebeld. Het geld zou binnen enkele dagen op mijn rekening staan. Er werd aangegeven dat ik de bestelling opnieuw kon plaatsen. Alle items waren helaas inmiddels uitverkocht. 5 dagen geleden heb ik weer een mail gestuurd, maar een reactie is tot op heden uitgebleven. Graag ontvang ik z.s.m
Mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Geld terug ! Is overigens de 2de keer dat er een bestelling onterecht is geannuleerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Siyayasmin