Klacht: Geld niet teruggestort

op 17 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20/6 (in de avond) online een bestelling geplaatst. Geld was meteen via iDeal afgeschreven. Op 21/6 kreeg ik per mail een bevestiging dat ik mijn bestelling had geannuleerd . (Dit was niet zo). Geld werd niet automatisch teruggestort. Geveld (heeel lang moeten wachten) en daar werd verteld dat er idd een storing was. Ik moest mailen naar een ander mailadres en dan zou het geld teruggestort wordeb. Nu weer 2 weken verder en geen geld retour ontvangen

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld zsm wordt teruggestort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Simone Toonen