Klacht: Geld niet teruggeboekt

op 07 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30 mei heb ik een ontvangstbevestiging gekregen van mijn retourzending met de belofte dat het geld binnen 14 dagen op mijn rekening zou staan. Dit is in lijn met de voorwaarden die H&M op de site heeft staan.
Na 14 dagen nog geen geld terug. Contact gezocht per e-mail maar hier geen reactie op terug. Inmiddels is het 7 juli en heb ik géén geld terug en nog steeds géén reactie. Van een groot bedrijf als H&M verwacht ik toch dat de klant netjes kan worden geholpen.

Gewenste Oplossing:

Een welgeplaatst excuses voor het ongemak. Voor mij en andere klanten die de dupe zijn van de huidige gang van zaken. Duidelijkheid op welke datum het geld op mijn rekening wordt teruggeboekt en dat deze toezegging wordt nagekomen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirjamg