Klacht: Geld niet gekregen na retourneren van te klein artikel

op 13 september 2016 over Outlet Avenue in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 25 Augustus 2016 een pakje teruggestuurd met 2 schoenen die te klein waren. Op de site beloven ze een terugbetaling binnen 7 dagen nadat het pakje binnengebracht is bij een Mondial Relay punt en binnen 72 uren nadat ze de bestelling gekregen hebben.
Op 30 Augustus 2016 hebben zij het pakje ontvangen maar na 2 weken en verschillende telefoontjes en emails naar de klantendienst en vele beloftes van van ee iemand zogenaamde YUNUS heb ik nog steeds mijn geld niet terug ! Ik vind dit onaanvaardbaar!. Koop dus liever bij andere verkoopsites want eens je iets moet terugsturen, kom je bij Outlet Avenue bedrogen uit !

Gewenste Oplossing:

IK WIL MIJN GELD TERUG!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Outlet Avenue over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Demola