Klacht: geld geannuleerd vliegticket nog niet uitbetaald na 4 maanden

op 19 juli 2012 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22 maart moets ik wegens ziekte een geplande reis naar Berlijn annuleren bij Expedia waar ik zowel de vliegreis als het hotel had geboekt. De betaalde kosten van het hotel kreeg ik vrij snel retour. De terugstorting van de kosten van het vliegticket kon 12 weken duren omdat dat via de vliegmaatschappij, in dit geval KLM, moest gaan. Ook leek het een probleem dat het nummer van mijn creditcard inmiddels gewijzigd was. IK MOEST HET OUDE NUMMER MAAR WEER OPVRAGEN, IETS WAT VOLSTREKT ONMOGELIJK IS. Na 12 weken nog steeds niet ontvangen. Gemaild met Expedia, zij mailden terug dat ik telefonisch mijn creditcardnummer moest doorgeven. Een telefoongesprek met Expedia betekent een half uur wachten tot er iemand aan de lijn komt. Dat heb ik gedaan op 11 juli. Nu is nog steeds niet het verschuldigde bedrag op rekeningnummer bijgeschreven

Gewenste Oplossing:

Zo spoedig mogelijk terugstorting van het verschuldigde bedrag.

Alle klachten die gemeld zijn door Teenstra