Klacht: Geld geannuleerd ticket nog niet terug betaald.

op 04 juli 2012 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari vliegticket geboekt voor het EK in Kharkov. In de twee maanden daarna zijn de vliegtijden 3x gewijzigd door de luchtvaartmaatschappij en tenslotte kwam er bericht dat de terugvlucht vervallen was.
Eind maart is er contact geweest met Expedia, een goed alternatief voor de uitgevallen vlucht was niet aanwezig. Daarom is de boeking vervallen en verzocht om terugbetaling van de boeking. In een bevestiging laat Expedia.nl weten dat de refund binnen 8 tot 12 weken afgehandeld zal worden.
De 12 weken zijn voorbij, de refund is nog niet binnen.

In contact met Expedia.nl wordt gezegd dat ik zelf contact moet opnemen met de luchtvaartmaatschappij (zie eerdere klachten over Expedia). En dat men niets voor mij kan betekenen. Als ik wijs op het feit dat ik met Expedia een overeenkomst heb en van Expedia een oplossing verwacht, geeft de helpdesk medewerker als verklaring “ik moet u dit antwoord geven”. Bij aandringen gaat hij vervolgens wel kijken in het systeem en zou er sprake zijn van een fout in de annulering, waardoor er niets mee gedaan is. De casus zou doorgestuurd worden en ik moest dan over een week nog maar een keer bellen. In contact met de luchtvaartmaatschappij wordt juist verteld dat ik bij Expedia.nl moet zijn. Men verschuilt zich achter elkaar. Bekend fenomeen uit eerdere klachten op deze site.
Gelukkig heeft de credit card maatschappij zich inmiddels ook in deze zaak gevoegd, zodat de zaak hopelijk snel afgehandeld kan worden.

Gewenste Oplossing:

Volledige refund.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Expedia in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door EK-Kharkov