Klacht: Gekrompen Blouse

op 01 mei 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week heb ik een blouse gekocht bij de Zara. Op het labeltje stond dat ik de blouse kon wassen op 30 graden. Desondanks besloot ik de blouse te wassen op de stand “koud”, wat 20 graden is. Toen ik na 30 min de was eruit haalde was de blouse gekrompen. Zeker wel van een maat 38 naar een maat 36

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug willen zodat ik hem opnieuw kan bestellen of een nieuwe opgestuurd krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stefbranchetti