Klacht: Gekochte deal nooit gebruikt

op 19 februari 2018 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eind 2016 een deal gekocht bij Groupon, om 2 uur te gaan powerkiten bij ‘Just Surf It’ in Scheveningen. Die deal wilden ik en mijn vriend inleveren, maar bij elke afspraak die we maakten met manager (?) ‘Daniël’ (nooit zijn achternaam gekregen) kregen we een bericht dat ‘het weer niet goed was’, ‘het zou gaan regenen’ en vooral ‘dat er te weinig wind zou zijn’. Ik en Daniël hebben bijna 30 (?!) mails uitgewisseld om een afspraak te maken. Ondertussen is het alweer 2018 en vind ik dat het wel lang genoeg heeft geduurd.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terugkrijgen wat ik voor de deal heb betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door suzannedewit