Klacht: Gehoorapparaten

Sabina1993 op 21 november 2022 over Specsavers in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,

Ik wil middels dit bericht een klacht indienen over mijn hoor toestellen en Specavers.
Specavers mag dit bij de fabrikant neer leggen, maar ik wil graag een oplossing op korte termijn.

Ik ben al maanden regelmatig bij Specavers op bezoek/afspraak ivm aanhoudende problematiek met mijn gehoorapparaten.

Eerst kreeg ik te horen dat het wel aan mij zou liggen, want ik zou achteruit gegaan zijn. Vervolgens nieuw oorstukje moeten laten aanmeten, (in verleden ook al 2 keer wegens breuk in het stukje) wat ik dan zelf zou moeten betalen, valt buiten garantie blijkbaar. (belachelijk, als je het mij vraagt). Nu heb ik het nieuwe oorstukje nog geen week in en het breekt al kapot. Dit betekent dat ik WEER een nieuw oorstukje zou moeten hebben. En ik blijf betalen. Ik kom maar tot 1 conclusie, en dat is dat de kwaliteit van deze gehoorstukjes rondom schandalig slecht zijn, en ik daar elke keer voor moet gaan betalen. Ik heb dan ook besloten NIET voor dit oorstukje te betalen, omdat het gewoon echt niet kan dat hij binnen zo een korte tijd WEER kapot gaat.

Ook heb ik een klacht over de gehoorapparaten zelf, deze hebben constant problemen. Van de hele dag op volle tonen in mijn oren piepen en gillen, terwijl het oorstukje gewoon schoon is, tot het opeens niet meer doen, en dan na 2 maanden met een kapot gehoorapparaat te hebben gelopen, te horen krijgen dat het toestel waarschijnlijk gewoon kapot is, en eindelijk es op sturen naar de fabriek. Ik kan hier met mijn hoofd echt niet bij.

Omdat mij verteld werd elke keer dat het wel aan mij zou liggen, heb ik hierdoor ook problemen op werk gekregen. Ik werkte namelijk als receptioniste, maar wegens zodanige slechthorendheid, moet ik van deze functie af, en word me een andere functie aangesmeerd, waar ik nooit voor heb gekozen. Dit, allemaal, omdat het zogenaamd aan mij lag. Het ligt niet aan mij, maar aan het rechter hoortoestel dat gewoon kapot bleek te zijn, en de waardeloze kwaliteit van zowel de gehoorapparaten als de troep (oorstukjes) die je aangesmeerd krijgt van Specavers.

Wegens een tekort aan audiciens, moet ik elke keer mega lang wachten tot ik weer eens een keer geholpen word. Dit is ook niet de bedoeling, want je kan ook geen zwaar slechtziend iemand een aantal weken zonder bril laten lopen, en maar hopen dat het goed gaat. Om deze reden voel ik mij ook niet echt serieus genomen, en heb ik het gevoel dat specavers geen idee heeft hoe zwaar het is om zonder fatsoenlijk te kunnen horen, zo een lange periode door te moeten lopen. Het word echter mijn probleem gemaakt, dat jullie geen fatsoenlijke bezetting hebben. Misschien een aantal audiciens aannemen? Zou top zijn.

Gewenste Oplossing:

- Nieuw oorstukje op KORTE termijn. En geen rekening. ( ik ga niet betalen voor troep)
- Schade vergoeding iets wegens problemen op mijn werk zou ook het minste zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Specsavers over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabina1993