Klacht: geenontvangst en afgesloten!

op 03 juli 2012 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben sinds 4 weken afgesloten omdat er nog een nota openstond die wel betaald is binnen de termijn!
Nu probeer ik ook al weken de klantenservice te bereiken die ik niet te pakken krijg of geen reactie op mijn mailtjes over het feit dat ik in diverse plaatsen geen ontvangst heb! ik kom voor mijn werk overal en kan dan niet bellen of gebeld worden omdat ik buiten mijn bereik ben!

Gewenste Oplossing:

Opzegging van mijn contract omdat het niet functioneerd!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 01 november 2012 om 14:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Uw klacht is inmiddels een aantal maanden oud. Zeer waarschijnlijk hebben wij uw klacht reeds opgelost, maar is deze niet afgemeld op klacht.nl. In overleg met klacht.nl zetten we alle verouderde klachten op opgelost aangezien wij niet op klant kunnen zoeken in dit forum. Is uw klacht nog niet opgelost, dan vragen wij u deze opnieuw aan te melden (vermeld s.v.p. uw Simpel telefoonnummer en/of klantnummer). Wij nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door mcpoot