Klacht: Geen ziektegeld ontvangen.

op 28 april 2017 over Acture bv in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wegens spit op maandagochtend keurig ziek gemeld en overeengekomen met Acture dat ik een weekje thuis zou blijven. Daarna weer aan de slag gegaan. Maar van Acture nooit geen schriftelijke bevestiging gekregen en ook geen ziektegeld. Op mailverkeer reageren ze verder ook niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik het ziektegeld heb ontvangen waar ik recht op heb. Daar betaal ik tenslotte premie voor!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Acture bv

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Acture bv nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mira2017