Klacht: Geen warm water

op 06 mei 2016 over SunWeb in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Wij hebben tijdens ons verblijf geen warm water gehad op 6mei 2016 ,
Zodoende niet kunnen douchen.
Ik had fijn twee daagjes voor verjaardag van mijn dochter hotel holiday inn geboekt( utrecht)
De avond zo moe dus volgende morgen staat mijn dochter onder de douche, ijskoud water .
Beneden aan receptie zeiden half uurtje dan opgelost sorry!!!
Na ons ons ontbijt nog steeds niks van warm water.
Aangezien het warm weer is was dit zeer vervelend. Kan gebeuren maar ik had toch zeker een tegemoet koming verwacht van het hotel. Ik betaal er tenslotte ook voor. Krijg je dan als antwoord: wat kan ik dan voor U doen? Nee hier laat ik het niet bij zitten sorry maar we zijn maar naar huis gereden . Voor ons is deze dag verpest op deze manier.
Hoop dat jullie mij hierin tegemoet komen want dit was geen service,

Met vriendelijke groet,

F. Reintjens

Gewenste Oplossing:

Als ik een tegemoet koming van jullie krijg .
Wij zijn zeer teleurgesteld op dit moment.
Hadden ons zo verheugd op een leuk weekend

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar SunWeb over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door SunWeb in behandeling genomen

Bericht van SunWeb

2 jaren geleden - Goedemiddag mevrouw Reintjens, Vervelend om te lezen dat er geen warm water was. Heeft u voor mij een boekingsnummer? Dan kijk ik graag even mee. Met vriendelijke groet, Team webcare Sunweb

SunWeb

Heeft op 07 mei 2016 om 08:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Reintjens,

Het reserveringsnummer wat u doorgeeft (784164032 0525) is helaas bij ons niet bekend. Tevens bieden wij ook geen vakanties aan binnen Nederland. Wellicht bent u in de war met een andere reisorganisatie.

Ik wens u namens Sunweb een heel fijne dag vandaag!

Met vriendelijke groet,
Team webcare Sunweb

Alle klachten die gemeld zijn door Fabiennereintjens