Klacht: Geen verbinding Horizon box

op 30 november 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds mijn verhuizing in Oktober ben ik al bijna 5 weken bezig om de horizon box aangesloten te krijgen.

Ondertussen zijn er al 4 monteurs langs geweest waarvoor ik al 3x een halve vrije dag heb moeten opnemen. 1x zou er een monteur ingepland zijn maar kwam deze kwam niet opdagen, na contact opgenomen te hebben bleek dat er helemaal geen afspraak ingepland stond.

Ik heb al vele uren aan de telefoon gezeten maar aan de telefoon word ik van het kastje naar de muur gestuurd en heb ik alle mogelijke redenen al gehoord en elke keer is het iets anders. Het komt neer op het feit dat ik geduld moet hebben en moet wachten totdat “het zich systeem” het verwerkt heeft.

IK WACHT AL BIJNA 5 WEKEN…

Gewenste Oplossing:

Binnen een week moet alles opgelost zijn ...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door speksan