Klacht: geen uitbetaling

op 11 juli 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wederom al 2 weken aan het wachten op uitbetaling van mijn prijs uit de staatsloterij. incasseren kunnen ze als de beste maar uitbetalen ho maar ook als je ze mailt totaal geen reactie. Pure oplichterij wat mi betreft ik heb het maandelijks meespelen al opgezegt maar ook hier geen reactie op dan nog de lotenchecker die het niet of nauwelijks doet, verkeerde emails enz tis een puinhoop!

Gewenste Oplossing:

niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tilmana