Klacht: Geen tv en internet

Nickydejong op 19 juni 2020 over XS4all in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds gisteren hebben wij geen tv en internet meer als gevolg van glasvezel wat kapot is buiten ons huis. Meerdere malen gebeld(donderdag) vandaag weer gebeld en word ons doodleuk gezegd dat we maar moeten wachten tot maandag of dinsdag tot er iemand beschikbaar is om langs te komen. Ik vind dit ronduit schandalig ik zit al 2 dagen zonder tv en internet en wij hebben een kantoor aan huis!!!
We kunnen nu niet bellen geen mails beantwoorden niks

Gewenste Oplossing:

Dat er zsm iemand komt en dan bedoel ik vandaag nog

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over XS4all

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over XS4all nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nickydejong