Klacht: Geen track & trace

op 04 november 2016 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een trainingspak bestelt die er als eerste al een week over doet om geleverd te worden daarnaast heb ik gene bevestigingsmail of track en trace helemaal niks… hier kan ik natuurlijk niks mee ik wil of vandaag me trainingspak of me geld terug, want dit heb ik nog nooit mee gemaakt geen mail, geen track en trace, helemaal niks

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn met een track en trace code of mijn trainingspak of als laatste optie mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Reactie van de melder van de klacht Jordinpietjou97

1 jaar geleden - Naam : adidas by adyen Omschrijving :47147768881528860030001795848246 ANL01777338 Iban : Nl91ABNA0621386839

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Adyen in behandeling genomen

Bericht van Adyen

1 jaar geleden - Hi, Adyen is een Payment Service Provider verantwoordelijke voor het technische gedeelte van betalingstransacties. In ons systeem zie ik dat de betaling successvol is verlopen, en dat Adidas het geld heeft ontvangen. U zult dus met hun contact moeten opnemen betreffende uw order. Met vriendelijke groet, Adyen Support

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Adyen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Adyen

Heeft op 28 juli 2017 om 00:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben geen reactie meer van u vernomen. Hierdoor gaan wij er van uit dat uw probleem is opgelost. We kunnen u namelijk niet verder helpen als u ons niet de benodigde informatie verstrekt.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot het bovenstaande probleem zou u dan de bovengenoemde informatie willen sturen naar support@adyen.com, dan kunnen we de betaling traceren en kunnen we u een gepaste oplossing geven of u doorverwijzen naar het bedrijf waar de betaling voltrokken is.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik graag van u.

Adyen Support
support@adyen.com
www.adyen.com

Alle klachten die gemeld zijn door Jordinpietjou97