Klacht: Geen tickets moviepark

op 28 juni 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik wou vandaag nog 4 tickets gaan kopen in de hema en deze konden niet meer gekocht worden via de kassa vd winkel..nadien heb ik naar de klantendienst gebeld en deze actie zou 27/6/2017 eindigen maar ik heb een flyer waarop staat dat deze 28/06/2017 eindigt. Ik ben hier niet tevreden over.

Gewenste Oplossing:

Als ik nog aan tickets met dezelfde korting kan raken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elien lommelen