Klacht: GEEN TICKETS!!!

op 31 juli 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ten eerste zijn de tickets VEEL TE DUUR. Ten tweede hebben we paar weken later nog steeds geen tickets en is er NERGENS op heel internet contact te vinden met medewerkers van deze website. Omdat wij helaas niet kunnen willen we de tickets doorverkopen, maarja, hoe moeten we onze tickets doorverkopen als we ze niet krijgen!! Belachelijk. Dit zijn de grootste oplichters ooit en ik hoop dat ze goed op hun plek worden gezet en de grond in geboort worden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik GELDIGE tickets in mijn mail heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chamwijk