Klacht: Geen terugkijk tv

op 25 juli 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bel ziggo op dat mijn terugkijk functie van de tv het niet doet en die van mijn overbuurman ook niet. Moet ik alle stekkers en alles controleren terwijl ik daar de laatste 2 jaar niets aan veranderd heb en hij het toen wel deed. Dit terwijl een andere medewerken van ziggo tegen mijn buurman zegt laat je buurman ook even bellen dan maken we er een groepmelding van. Dit heb ik dus gegaan krijg je dit geneuzel weer en gaan ze ook nog dreigen dat als de monteur langs komt en hetbis niet hun schuld dan moet je betalen!!!!!! Ik ben er zo klaar mee. Ik heb niets veranderd in huis en dan ligt het nog aan mij!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als het opgelost is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robertpeters