Klacht: geen sneeuw geruimd

op 13 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de officiële uitstapplaats van de bussen voor station Amersfoort is het spekglad en ligt er een pak sneeuw en ijs. Bizar dat niemand daar even geruimd heeft. Gevaarlijke toestand bovendien met al die dringende uitstappende mensen. Ik ben slecht ter been en heb vorig jaar al een keer mijn heup gebroken. Vandaag gleed ik bij het uitstappen uit.

Gewenste Oplossing:

Als er sneeuw en ijs geruimd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hans6924