Klacht: Geen signaal na verhuizing

op 06 september 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na verhuizing is door Ziggo abonnement alles in een overgezet naar mijn nieuw adres.Heb echter geen signaal op hoofdaansluiting binnen, dus geen telefoon, internet, e-mail en TV/radio ontvangst. Na melding van klacht kreeg ik de mededeling dat er over 16 dagen een monteur langs zal komen. Ben dus 16 dagen door niermand bereikbaar, kan niet telebankieren, enz. enz.

Gewenste Oplossing:

Als alles zo snel mogelijk, binnen 24 uur, wordt opgelost. Moet wel abonnement betalen maar krijg niets geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dirk 1950