Klacht: Geen restitutie teruggestuurd product

op 12 augustus 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in juni 2016 een paar sneakers teruggestuurd waarvan ik nog steeds geen restitutie heb ontvangen. Daarover heb ik intussen al 3 keer gebeld met de klantenservice van Nike! Elke keer kwamen zij met de opmerking dat het product waarschijnlijk zoek is geraakt in hun magazijn en er een klein onderzoek gestart zou worden. Intussen al 2 maanden verder en nog steeds geen bericht en/of restitutie ontvangen van Nike. Het wordt nu ronduit vervelend en duurt al veel te lang, terwijl de fout niet bij mij ligt.
Graag zie ik een concrete oplossing tegemoet en ik wil natuurlijk nog steeds het geld waar ik recht op heb (!) terug.

Gewenste Oplossing:

Graag zo spoedig mogelijk mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Djenaba