Klacht: Geen restitutie ontvangen!

sarahsoraya op 11 september 2021 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

HALLO,
Ik heb twee maanden geleden deze groupon gekocht. Toen is mijj reservering geannuleerd omdat her restaurant geen groupon meer accepteerd. Nu heb ik al 3 x een restitutie verzoek ingediend om mijn geld 27 euro terug te krijgen. Dit heb ik tot vandaag nog niet terug gekregen terwijl staat dat je dat binnen 14 dagen terug krijgt. Het gaat om orde nummer
911063785

Gewenste Oplossing:

Terug krijgen van mijn geld 27 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sarahsoraya