Klacht: geen recht op tegoedbon

christel turkusic op 03 juli 2020 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor 138 euro aan badkleding en ondergoed gekocht. Een bon van Social deal € 50.00 daarop ingelegd plus de rest kontant aangevuld. Wegens corona wil ik niet passen in de winkel en vroeg ik aan het meisje of ik het mocht terug brengen Jazeker geen probleem maar u krijgt wel een tegoed bon. Nu brengt mijn man een bikini top terug en hij krijgt geen tegoed want opeens geldt dat niet voor een social deal voucher. dit kan Hunkemoller echt niet maken. Ik had dus eigenlijk voor 50 euro moeten kopen en de rest apart moeten betalen (dus 2 transacties)

Gewenste Oplossing:

Een tegoed bon of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hunkemoller in behandeling genomen

Bericht van

2 jaren geleden - Beste Christel, wij hebben u een mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Hunkemoller Customer Care

Alle klachten die gemeld zijn door christel turkusic