Klacht: Geen recht op promotiekado S9

op 19 juni 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb helaas geen recht op het promotie kado ivm te vroeg kopen van mij Samsung S9. Een week voor dat ik mijn huidige telefoon heb gekocht heb ik nog naar Samsung klantservice gebeld om te vragen of er nog promoties komen op korte termijn. De dame die ik aan de telefoon had die gaf aan dat de komende maand zoiezo geen promotie meer komt en een week later zie ik de promotie voorbij komen… Jammer van de service denk ik dan! ik had best een week kunnen wachten met het kopen van mij nieuwe telefoon!

Gewenste Oplossing:

Promotiekado die je krijgt bij de Samsung S9 alsnog kado krijgen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kavv