Klacht: Geen reactie van klantenservice

op 27 november 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 18 nov 2016 heb ik via e-mail een klacht ingediend over de slechte kwaliteit van hun nagellak. Nu bijna 10 dagen later nog geen enkele reactie ontvangen, behalve een automatische ontvangstbevestiging.
Vandaag opnieuw mail gestuurd.
Goed bezig Hema! Ik koop er al vrijwel niks meer en nu na deze ervaring waarschijnlijk helemaal niet meer. Kwaliteit van alles daar is de laatste jaren sowieso achteruit gegaan. Nog poging gedaan met nagellak, maar helaas….

Gewenste Oplossing:

Neem je klanten serieus, ze zijn je bron van inkomsten! En verkoop wat minder prullaria, daar wordt ik bij Blokker en consorten al mee doodgegooid! Niet iedereen wil een huis als een kermisattractie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meijerkalse