Klacht: geen reactie

[email protected] op 03 april 2018 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tussenstukje besteld bij Janox voor oordopjes met een iphone 7 te koppelen. Het tussenstukje dat wij toegestuurd kregen was niet van dus danige kwaliteit als dat van de iphone en werkt ook niet goed. ik heb het via de post retour verzonden. Ik heb geen retourmelding ontvangen. ik heb via de mail contact gezocht en online via de website een terugbelverzoek ingediend. Ik krijg geen reactie van Janox.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door