Klacht: geen reactie!

op 05 augustus 2016 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeerde in te loggen op de site van lucardi.
echter had de site aan dat mij ww niet klopte, deze via de link opnieuw opgevraagd, geen reactie zoals vermeld staat op de site een mailtje gestuurd naar info@lucardi.nl geen reactie, gebeld met het nummer in den Haag, deze dame zou het in orde maken en een mail sturen maar 24 uur later nog geen reactie. Nogmaals een reminder gestuurd en wat denk je geen reactie.
Ik vind dit erg jammer!!!

Gewenste Oplossing:

Als lucardi gewoon eens zou reageren!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lucardi in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mariska1977 ros