Klacht: geen reactie

op 13 januari 2014 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte KLM medewerker.
Een paar maanden geleden ,ergens in nov ,heb ik een klacht ingediend mbt de lange wachttijd op Cur om naar Bonaire met Inselair door te vliegen. Ik had zogenaamd een rechtstreekse vlucht met KLm maar moest van 14.00 tot 20.00 op de coonectievlucht wachten en dat terwijl het al een zeer lange reis is met ook nog toen 5 uren tijdsverschil.
Tot nu toe heb ik geen reactie van de KLM op mijn klacht gehad.En dat is schandelijk voor zo,n groot populair bedrijf.En dan ook nog zonder enig tegemoetkoming in eten.

Gewenste Oplossing:

Ik vond ( en vind ) dat een zeer slechte service en vraag om een vergoeding. Immers de reis kan ik niet herhalen om een betere service te krijgen. Het leed is al geleden,nu moet de KLM er iets tegenover zetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door angliet