Klacht: Geen product en (nog) geen geld terug

op 16 juli 2017 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin mei een product besteld op de site. In juni begonnen met mailen waar het product bleef. Steeds dezelfde reactie, wegens problemen met de leverancier zou het product slecht leverbaar te zijn maar ik zou een korting krijgen die op mijn bankrekening gestort zou worden. Eind juni maar gemaild dat ze het geld maar terug moeten storten. Nu zou ik deze week het geld op mijn bankrekening moeten hebben maar daar zit ik nu nog steeds op te wachten.

Gewenste Oplossing:

Geld terug per direct zonder een zelfde mail die hij al 10x gestuurd heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mikejuhh3