Klacht: Geen poets wel betalen

Elmar van wijnen op 30 mei 2024 over Ikzoekeenschoonmaakster.nl in de categorie Schoonmaakbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een account aangemaakt en nergens aangegeven dat ik tekende voor iets. 1x een poets op ontmoeting gehad, maar dat ging niet door. Verder niets meer mee gedaan en kreeg toen een factuur. Ik vind het prima om te betalen voor een service did ik gebruik, maar op het moment dat ik geen poets heb ga ik er ook niet voor betalen.

Gewenste Oplossing:

Factuur weg doen en dan vind ik het prima. Ik snap dat als ik een poets had gehad ik daarvoor moest betalen. Maar dat ik er ook voor moet betalen als ik de service niet gebruik vind ik misleidend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ikzoekeenschoonmaakster.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Elmar van wijnen