Klacht: Geen oplossing voor probleem met software.

op 15 juli 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb net een fantastische systeemcamera gekocht de Samsung NX500. Heb geprobeerd de software op mijn PC te installeren, maar dat lukt niet. Volgens Samsung heeft dat te maken met het feit dat de software niet geschikt is voor Windows 10. Wel voor alle oude versies van Windows, maar die kan ik niet meer installeren (Windows 10 laat niet toe dat ik terugkeer naar een oudere versie..).
Ik vind dat Samsung voor een zo nieuw product best nog wel enkele jaren ondersteuning hoort te bieden.

Gewenste Oplossing:

Updaten software naar Windows 10 van I-Launcher en alle software die de handleiding noemt, of gratis een gelijkwaardig product aanbieden wat wel werkt met Windows 10.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C. Hasenoot