Klacht: geen ondertiteling

op 04 augustus 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we hebben bij twee zenders geen ondertiteling al voor gebeld monteur is gestuurd is dus voorlopig niet op te lossen van wegen een storing als ik dit allemaal had geweten had ik bij kpn gebleven daar had ik met alle zenders onder titeling en het schijnt dat de oude box wel ondertiteling heeft dus helaas als dit niet binnen een jaar op gelost word ga ik weg bij ziggo ben bij jullie gekomen omdat jullie goedkoper waren als kpn maar als je dan al 4 x hebt moeten bellen omdat er iets niet klopt is niet goed dat hebben jullie trouwens wel goed op gelost das weer een plus punt voor jullie maar goed hoop dat het echt snel word op gelost en niet een jaar hoef te wachten want dan ben ik klant af

gr mevr van broekhuijsen

Gewenste Oplossing:

als alles is opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door law van broekhuijsen