Klacht: Geen nieuws over mijn bestelling

Solideer op 01 juli 2020 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik hen een zeer slechte ervaring met Groupon . Mijn bestelling van 400 Euros na bijna een maand is nog niet binnen . En als ik vraag wanneer moet ik hem verwachten hoor ik van klantenservice dat ik op de aanbieder reactie moet wachten. De annbider reageert nooit en niemand wil een extra mile doen en gewoon gelijk contact opnemen met hem. Ieder keer dat ik met klanten service spreek vertellen ze dat ik 6 dagen moet wachten .
Dus boven op dat de bestelling niet op tijd is ingeleverd weten ze niet wanneer wordt de artikel verstuurd. …En om dit leuk te beeindigen guess what? Ik mag niet annuleren !!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn bestelling ontvangen of tenminste te weten wanner wordt het verstuurd . Anders wil ik mijn geldt terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Solideer