Klacht: geen mogelijkheid tot normaal annuleren product

op 15 juni 2016 over Fiber Nederland in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 mei heb ik een fiber pakket besteld. Op 14 juni krijg ik de spullen in huis. Ik zie dat ik voor de televisie aansluiting andere kabels nodig heb dan in mijn huis aanwezig. Ik zou dan allemaal nieuwe kabels moeten trekken. Ik heb gebeld, maar ze zeggen dat ze dit niet kunnen annuleren. Ze hebben de netwerkbeheerder al betaald. De netwerkbeheerder zou de aansluiting 22 juni gereed hebben. Dit is over 7 dagen. Het lijkt mij dat ze het nog kunnen annuleren, maar ze willen 500,- van mij daarvoor hebben.
Dat lijkt mij niet nodig. Ik moet toch van dit contract af kunnen zien en de spullen ongebruikt terug kunnen sturen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de spullen terug kunnen sturen zonder dat ze me die 500,- in rekening brengen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fiber Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fiber Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EstherSchouten