Klacht: geen levering, geen reactie, al betaald

op 11 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden bestelling geplaatst, volgende dag verzonden, niet ontvangen door Post NL. Is dus kwijt. Ik had al betaald. Ben nu week bezig met mailen, zelfs een brief geschreven, tel. is niet te doen. Gisteren een korte mail terug. Pakketje zou nog wel komen. Loes zou voor me duimen. Ik denk dat ze daar niet zitten om te duimen, maar om klachten op te lossen. Weer begonnen met mailen,

Gewenste Oplossing:

als ik serieus wordt behandeld en mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevr. Vliem