Klacht: Geen levering

op 02 augustus 2017 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juli 2 polsbandjes besteld direct betaald via ideal reactie blauw niet aanwezig bestelling opgehouden 10 dagen later bestelling verzonden ik was op vakantie naarspanje ze hebben ze toch niet nagezonden ik heb niks gezien wel steeds email vanzusterbedrijven zonder toestemming

Gewenste Oplossing:

Als ik de bestelling alsnog ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door johan1974