Klacht: geen levering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 24 april heb ik onder ordernummer T60628 latex handschoenen besteld die binnen 13 tot 15 dagen geleverd zouden worden; toen ik ze op 14 mei nog niet geleverd heb gekregen ben ik gaan bellen, na 1 uur en 10 minuten!! in de wachtrij te hebben gestaan kreeg ik een medewerkster aan de telefoon die ik vertelde dat Trendx op hun site heeft staan dat de handschoenen op voorraad zijn en dat ik ze graag zou ontvangen; haar antwoord: ik ga de levering in werking zetten en u heeft ze zaterdag in huis, niet dus; gek dat dit meerdere mensen is overkomen en die bende gewoon door kan gaan met deze praktijken

Gewenste Oplossing:

ik ben natuurlijk tevreden als mijn ,vooraf, betaalde, bestelling alsnog wordt geleverd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TrendX.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TrendX.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door martin hamburg