Klacht: geen krant krijgen

op 30 september 2017 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij krijgen regelmatig geen krant bezorgt.Of te laat .Als je dit meld dan wordt er gemeld dat je het geld op het eind van je abonnements periode terug krijgt ,maar wat heb ik daar aan !!!! Ook de digitale krant is voor mij nutteloos we delen de krant met mijn 96 jarige moeder en die heeft geen tablet of computer.
Als dit niet veranderd dan gaan wij ons abonnement opzeggen.Wat ik wel jammer zou vinden .Het is ons immer wel vertrouwd.

Gewenste Oplossing:

Als de krant dagelijks en op tijd bezorgt wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door albertvanamelsfoort@hotmail.com